Diadalszekér - útra készen

 2011.01.22. 21:15

Nem is akármilyenre! Győzedelmesre, diadalittasra, totálisan átváltoztatóra... Persze, hogy azért erről a lapról írok, mert kihúztam mára, és csak jöttek sorban a csodálatos megindulást jelző események! Na, ilyenkor nem szabad megijedni, és azt mondani, hogy de nekem ez nem jár, mindjárt vége szakad a jó sorozatnak, és különben is, hogy kell akkor viselkedni, ha az embernek elkezdenek valóra válni az álmai? Írok inkább a kártyáról...

VII. A Diadalszekér

Nemrég egy kliensem kihúzta ezt a lapot, és bár állítása szerint akkor találkozott életében először bármilyen tarot-val, hajszálpontosan leírta a lap jelentését. A kocsi áll, mégis, mintha mozgásban lenne, hatalmas energiák gyülekeznek a háttérben, és összpontosulnak a kocsihajtó alakjában, különösen a kezében tartott Grál kehelyben (egyes értelmezések szerint pedig a Sorskerékben). A Diadalszekér a megindulás előtti pillanatot jelzi, amikor a Hős mély összpontosítással a megfelelő időzítésre hangolja rá magát éppen. Hosszú, alapos felkészülés után most végre elérkezett az idő, hogy beteljesítse küldetését. Más nem lebeg a szeme előtt, csakis a Győzelem - akármit jelentsen is az. Lehet, csak annyi az egész, hogy megtesz egy bizonyos lépést - az eredménytől függetlenül. Sokszor már ez maga a Győzelem. "Tedd meg az erőfeszítést, és engedd el a végeredményt!" Ezt tanácsolja Karen Casey: Változtasd meg az elméd - ... és az életed vele változik című könyvében, amelyet egyébként Sarkadi Kriszta szerelemcoach barátnőm fordított. Sokszor nem tudjuk, mi a legjobb nekünk, de ha szeretettel cselekszünk, nem tévedhetünk: pontosan oda érkezünk meg, ahová érkeznünk kell. E tudás birtokában indul útjára a Harcos, aki így sebezhetetlenné válik, hiszen minden, ami történik vele, a javát szolgálja, amikor a szívéből cselekszik. Erre az egyre koncentrál indulás előtt, azaz hogy a lehető legtisztábban hallja szíve hangját, és megvesztegethetetlenül kövesse azt, bármilyen akadály állna is az útjába.

Kérdések: Milyen területen érkezett el az indulás pillanata az életedben? Mi az a nagy ugrás, a döntő lépés, amelynek megtételére régóta készülsz? Mi került hirtelen elérhető közelségbe, amiben eddig csak félve reménykedtél? Mitől kell megtartóztatnod magad: hogy elhamarkodottan belevágj, vagy addig halogasd az indulást, amíg elszalasztod a lehetőséget?

Ajánlott blogbejegyzések: Merj! Akarj! Küzdj! Ott állt a kapuban és félt belépni Sors és Karma: Tarot-ul a Szerencse

Ha már a Harcost emlegettem, ismét egy témábavágó jelenetet választottam imádott Békés Harcosom útikalandjai közül. Mi a Győzelem, és mire irányul a Harcos összpontosítása? Nézd csak meg!

Címkék: indulás győzelem szeretet koncentráció diadal diadalszekér

A bejegyzés trackback címe:

https://monikaesatarot.blog.hu/api/trackback/id/tr52605758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása