Tisztelgés Duncan Lorien előtt

 2010.05.03. 13:15

"Ne higgyetek a hagyományoknak csak azért, mert hosszú ideig sok országban érvényben voltak. Ne higgyetek csak azért valamiben, mert sokan állandóan ismételgetik. Ne fogadjatok el semmit csak azért, mert más azt mondta, mert bölcs ember tekintélye képezi az alapját, vagy mert szent iratokban le van fektetve. Ne higgyetek el semmit csak azért, mert valószínűnek tűnik.

Ne higgyetek a képzelgéseknek és a vízióknak, amelyeket Isten üzenetének tartotok. Ne higgyetek el semmit csak azért, mert egy tanító vagy egy pap tekintélye áll mögötte. Abban higgyetek, aminek hosszas kutatás után meggyőződtetek a helyességéről, és ami összhangban áll saját magatok és mások egészségével és boldogulásával."

Gautama Buddha

(Idézet innen: Akron-Hajo Banzhaf: A Crowley Tarot, Bioenergetic, 2002)

Duncan Lorienről

 

Címkék: valóság hit hivatás tisztánlátás bizonyosság kísérletezés

A bejegyzés trackback címe:

https://monikaesatarot.blog.hu/api/trackback/id/tr311971052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása