Szerelem és illúziók

 2010.04.05. 00:22

Furcsa, ha valakit (najó, egy férfit, aki nem közömbös számomra) elkezdek embernek látni, akkor már nem érzem azt a lila gőzös vad vágyat, amit régebben szerelemnek hívtam. Ez mostanában egyre gyakrabban fordul elő velem. Ami egyrészt csalódás. Másrészt megkönnyebbülés - akkor nem baj, ha én is csak ember vagyok, nem pedig istennő? Hiszen ő sem isten, hanem férfi! Lehet, hogy egyenlőek vagyunk? Annyival egyszerűbb önmagamnak lenni, mint találgatni, hogy is tudnék felnőni az ő isteni nagyságához! És talán pont így fedezünk fel egymásban valami igazit, valami mélyet, ami mégiscsak isteni... Már nagyon várom, hogy megtapasztaljam!

Érdekes, pont ez jött ki egy kirakásban a minap egy nemközömbös férfiemberrel kapcsolatban: figyeljek a Csalódásra (Kelyhek 5)

és akkor megkapom a Mindenséget ajándékba (XXI. Univerzum)! Nocsak-nocsak...

Címkék: illúzió szerelem csalódás

A bejegyzés trackback címe:

https://monikaesatarot.blog.hu/api/trackback/id/tr691895132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása