Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idefelé jövet hallgattam az autóban az egyik rádió reggeli műsorát, ahol a három vagány hímnemű műsorvezető azt taglalta, hogy nekik hányszor és miről jut eszükbe a szex, és ejnye-bejnye, de nemcsak a hites párukkal kapcsolatban. Szegény nőneműek mekkora tévedésben vannak, ha azt hiszik, hogy ez nem így van! Annyira kis ostobák, hogy némelyik azt gondolja, az már egyenesen megcsalás, ha a szerelmetes férfiú egy másik nőre gondol, netán erotikus fantáziát szövögetve vele kapcsolatban.

Hajrá fiúk, mondjátok csak el az igazságot, ha netán léteznek még ilyen naiv fruskák, hadd tudják meg, milyen a férfiak valódi természete!

Majd éles váltással, lágy nyuszihangon: na de a nők - ők egészen máshogyan működnek! Ők aztán nem gondolnak ilyesmikre! Nekik sokkal fontosabb a romantika, a gyertyafényes vacsora, meg hogy hozzon virágot... Esetleg a kocsikulcs és a pénz... Ha tetszik nekik egy helyes fiú, akkor azt nézik, hogy milyen szép a szeme, és milyen jót lehet vele beszélgetni. Na de az, hogy meglátnak a metrón egy jó pasit, és arra gondolnak, hogy mi lenne, ha elkapna a liftben... vagy az irodában, az asztalon, és úgy rendesen... Na nem, a nők ilyet nem gondolnak!

Ó drága fiúk, ha tudnátok! És jobb, ha tudjátok - ebben jobban hasonlítunk, mint gondolnátok. Persze, csak ha kellően őszinték vagyunk magunkhoz. Ha itt lenne nálam Osho: Szerelmesen című könyve, szó szerint idézném azt a részt, amikor arról ír, hogy ha a társunk mást már nem tud megkívánni, akkor minket sem tud kívánni igazán. A szeretet ott kezdődik, ha nem hazudunk. Se magunknak, se másnak.

Szerinted ez a nő a kártyán éppen a kocsikulcsra gondol?

 

Címkék: férfi szex vágy párkapcsolat féltékenység

A bejegyzés trackback címe:

https://monikaesatarot.blog.hu/api/trackback/id/tr381900056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarkadi Kriszta · http://igazabolszerelem.hu 2010.04.07. 14:28:12

Megint zseniális.
És sok humorral fűszerezett.

Az én tapasztalatom az, hogy nekem, a nőnek, el kellene fogadnom, hogy az aktuális párom másokkal is együtt van. Amikor viszont velem történik meg, hogy vonzódni kezdek egy másik férfihoz, a párom szíve összetörik, mert megbocsáthatatlan bűnt követtem el.

Vajon mikor kezdte el megmérgezni a szerelmet ez a sokféle elvárás?

Szeretettel,

Kriszta
www.igazabolszerelem.hu

SWAT 2010.05.25. 12:16:06

igen, ezt tudtam, hogy a nők is ilyenek, sőt még talán ilyenebbek mint mi ffi-ak. a különbség csak annyi, h. a nők ügyesebbek-ritkábban buknak le és/v. a ffi-ak beképzeltek és lusták ezért nem veszik észre a jeleket.

addig, amíg nem voltam szerelmes ez nem igen zavart - majd jött a nagy szerelem és a felismerés, h a nők sem különbek nálunk és ez akkora lelki trauma volt, h a mai napig nem hevertem ki...

bár igaz, h még egyszer nem fog előfordulni h megcsaljam a párom, mert megtanultam, h ne tegyek olyat, amit szeretnék, h velem se tegyenek meg
süti beállítások módosítása